Wederverkoper worden?

Wederverkoper worden?

Partnership met trainers en verenigingen
U zoekt een betrouwbare partner voor inkoop van uw badmintonmaterialen, welke diverse merken kan leveren? Dan kunnen wij u wellicht van dienst zijn. Wij hebben diverse trainers in het land die voor ons als wederverkoper badmintonartikelen aanbieden. Deze trainers regelen voor u de materialen, u betaald dan o.a. geen verzendkosten en kunt direct afrekenen op locatie. Geen gedoe met webshops, maar gewoon ouderwets persoonlijk contact met de verkoper van de materialen.

Ook hebben wij met meerdere verenigingen afspraken kunnen maken over onze materialen, welke wij daarmee ondersteunen extra inkomsten te genereren voor de clubkas. Deze extra inkomsten is voor de meeste clubs van harte welkom in de zware financiële tijden.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.


Sport- en/of badmintonshops
Hebt u een (web)winkel maar u wil geen grote pakketten inkopen bij leveranciers vanwege de hoge investeringen of geen verplichte afnames per jaar moeten doen? Dan kunnen wij u daarbij helpen!
Wij kunnen u diverse merken aanbieden op het gebied van rackets, shuttles en andere sportartikelen, tegen resellersprijzen. Tevens is voor u het bijkomende voordeel dat u het aantal leveranciers kunt reduceren, waardoor u kunt besparen op o.a. verzendkosten en voorraad.


Dropshipping
Het is voor onze wederverkopers ook mogelijk om bestelling direct te laten afleveren bij hun klanten, oftewel dropshipping. U kunt zich dan focussen op de verkoop, terwijl wij de rest voor u regelen, zodat de bestelde materialen bij uw klant terecht komen. Het voordeel van dropshipping is dat u zelf geen eigen voorraad hoeft aan te houden. Let er wel op dat hier reguliere verzendkosten aan vast zitten.

Voor meer informatie of een van het bovenstaande, kunt u ons altijd benaderen via het contactformulier of telefonisch.

Cart
Your cart is currently empty.