Verzenden van bestellingen

Verzenden van bestellingen

1. VERZENDWIJZE

De door u geplaatste bestellingen worden na betaling door ons met PostNL verzonden naar het door u opgegeven afleveradres. PostNL levert binnen Nederland in de meeste gevallen het pakket binnen 1 á 2 werkdagen af. Alle onze verzendingen geschieden voor rekening en risico van de koper. Als tijdstip van de juridische levering geldt het moment dat wij het pakket met de door u bestelde goederen hebben afgeleverd bij PostNL.

2. BEPAAL ZELF DE AFLEVERDATUM EN -LOCATIE

Tijdens het afrekenen van de bestelling, krijgt u ook de mogelijkheid om een afleverdatum en -locatie op te geven. U kunt zelf bepalen op welke datum u het pakket wil laten afleveren door PostNL.

Daarbij is het ook mogelijk om het pakket op te halen bij één van de PostNL Locaties of zelfs bij een Pakket- en Briefautomaat naar keuze.

Mocht u onverhoopt toch niet thuis zijn op de door u opgegeven datum en u hebt toch liever niet dat het bij de buren wordt afgegeven? Ook dit kunt u aangeven bij de bezorgopties!

Op het moment dat wij het pakket hebben afgeleverd bij PostNL, zal er een Track & Trace Code naar het e-mailadres worden verzonden, welke u hebt opgegeven bij het plaatsten van een bestelling. Middels deze Track & Trace Code kunt u uw pakket volgen.

3. VERZENDKOSTEN

Tijdens het afrekenen van uw bestelling krijgt u een duidelijk overzicht van de verzendkosten die wij voor uw pakket rekenen. Dit zal nagenoeg gelijk of in de buurt liggen van de tarieven die PostNL rekent als kosten voor het afhandelen van een pakket.

4. LEVERTIJDEN

Wij zullen altijd onze uiterste best doen om uw bestelling binnen 1 werkdag af te handelen en het pakket af te geven bij PostNL. Hierbij is het wel belangrijk te melden dat dit afhankelijk is van welke betaalmethode u heeft gekozen. Bij het kiezen van Directe bankoverschrijving kan hier een vertraging in zitten wanneer het bedrag op onze rekening is bijgeschreven. Het moment van dat het verschuldigde bedrag van de bestelling is bijgeschreven op onze bankrekening is bepalend voor het moment waarop wij de bestelling verder in behandeling zullen gaan nemen.

Mochten bestellingen niet compleet geleverd kunnen worden, dan zal u daar op de bestelbevestiging een melding van krijgen.

PostNL levert binnen Nederland in de meeste gevallen uw pakket binnen 1 á 2 werkdagen af. Voor andere landen binnen Europa kan dit variëren van 2 tot 20 werkdagen. De leveringen kunnen dan vertraging krijgen door eventuele handelingen bij de douane.

5. MILIEUVRIENDELIJK VERZENDEN

Wij trachten ten allertijden een passende verpakking te vinden voor uw verzending. In de meeste gevallen zullen wij eerst zoveel mogelijk verpakkingen hergebruiken. Hierbij moet u dan denken dat wij bijvoorbeeld eerst dozen zullen gebruiken die onze leveranciers hebben gebruikt voor onze bestellingen die wij bij hen hebben geplaatst.

Voor pakketten waarbij wij eerder gebruikte verpakkingsmaterialen niet kunnen hergebruiken, zullen we dan helaas nieuwe moeten toepassen om uw artikelen te verzenden. Hierbij hebben wij wel nieuwe gerecyclede verpakkingen ingekocht, zodat wij zoveel mogelijk milieuvriendelijk pakketten kunnen samenstellen en versturen.

Cart
Your cart is currently empty.