KUMPOO Power Control P890

Kumpoo Power Control P890

KUMPOO Power Control P890

Dit racket is ideaal voor de spelers/speelsters die meer verlangen van hun materiaal, waarmee power en control op een hoger niveau gebracht kunnen worden. Zeer degelijk en gemaakt van Japanse Super high modulus carbon graphite + NANO, waardoor het frame extra sterk is voor high tension van 18KG/40LBS

De P890 is heeft een super sterk frame, waardoor je het kan bespannen met hoge trekkrachten en Kumpoo garandeert dat het frame 40LBS (omgerekend = 18,1436948 KG) aankan. Dat is ver boven het gemiddelde waarmee menige speler/speelster hun rackets laten bespannen.

Maar onze bespanner gaat altijd de uitdaging graag aan als een leverancier zegt dat hun rackets bepaalde High Tension Bespanningen aankan. Dus ook deze P890 is de test ondergaan of deze daadwerkelijk de 18KG aankan en er ook nog mee gespeeld kan worden.

En het antwoord is JA op beide. Het frame houd zicht goed stand!

Maar om eerlijk te zijn, blijft de vraag: “Wie speelt er nu met 18KG / 40LBS op zijn/haar racket?” Meerdere merken/type snaren kunnen deze trekkracht niet aan. Maar als je een extra High Tension wil, dan kan het op dit racket.

Andere eigenschappen van het racket zijn:

EIGENSCHAPPEN

  • MATERIALEN: Super High Modulus Carbon Graphite + NANO
  • BALANCE: Head Heavy
  • SHAFT: Medium Stiff
  • GEWICHT: ca. 86 gram

Speeleigenschappen

Het racket laat zich makkelijk bespelen en duidelijk te voelen dat het Head Heavy is, al is het niet echt TOP-zwaar. De balans hangt meer tussen Even Balance en Head heavy in. De medium stiff shaft zorgt nog eens voor extra power bij harde smashes.

Dit alles levert niets in op de controle slagen. Zoals de naam van het racket eigenlijk al aangeeft, Power Control, kunnen we dat bij dit racket zeker wel zeggen. Een goede balans tussen Power en Control!

Dit racket is natuurlijk ook te vinden in onze webshop!

Geef een reactie

Cart
Your cart is currently empty.