Over ons…

Over ons…

Zoals zo veel bedrijfjes hedendaags is ook BadmintonWorld Bespanservice ontstaan uit een uit de hand gelopen hobby, waar onze bespanner ooit gestart is met een eenvoudige bespanmachine op zijn zoldertje, met niet eens de insteek om voor andere badmintonners te gaan bespannen. Nee, de insteek was om alleen voor zichzelf zijn eigen rackets te bespannen, omdat het te duur werd om wekelijks naar de sportwinkel te gaan voor een nieuwe bespanning.

Maar als snel kregen andere spelers lucht van zijn bespankwaliteiten en zo groeide zijn hobby en werd uiteindelijk zijn hobby zeer professioneel uitgerold naar een heuse bespanservice, waar veel spelers en speelsters tot op heden de weg naar weten te vinden. Niet als de professionele bespanningen, maar ook zeker het passende advies staat hoog in het vaandel bij onze bespanservice.

Jaarlijks gaan er rond de ca. 600 á 700 rackets door de handen van onze bespanner, welke allen voorzien worden van de bespanning naar keuze. Of je nu de hoogste klasse van Nederland speelt of lekker recreatief speelt met vrienden en/of vriendinnen, elk racket en elke klant is net zo belangrijk voor onze bespanner.

En altijd een eerlijk advies! Wij durven ook Nee te zeggen tegen onze klanten.

Als u een wens heeft die wij niet kunnen verwezenlijken, dan zullen wij niet gaan voor het geld, maar juist wel om u te voorzien van het beste en het eerlijkste advies. Dan vinden wij wel zo respectvol naar ons klanten toe, want ook wij zouden zelf niet anders willen als wij ergens klant zouden zijn.

Dus schroom niet om u vraag aan ons te stellen over uw badmintonracket(s), hoe oud deze dan ook mogen zijn. Onze bespanner zal u altijd open en eerlijk vertellen wat de mogelijkheden zijn en wat het beste is om te doen.

En het vrijblijvende advies is gewoon helemaal GRATIS!! Dat hoort bij onze service om u te helpen.

Member of “YONEX Benelux Stringing Team”

Woorden zijn niet genoeg om te zeggen dat we topkwaliteit willen leveren, daarom heeft onze bespanner in 2014 een clinic gevolgd bij één van de beste bespanners ter wereld. Daarom mogen wij ook trots vertellen dat onze bespanner vanaf 2014 member is van het YONEX Benelux Stringing Team

Yonex Benelux Stringing Team
Certificaat voor Member of the Yonex Benelux Stringing Team

Ook voor uw overige badmintonmaterialen

BadmintonWorld Bespanservice staat niet alleen voor het professioneel bespannen van badmintonrackets, maar ook zijn we leverancier voor al uw overige badmintonartikelen, zoals rackets, grips, tassen, kleding en alle overige gerelateerde badmintonartikelen, welke o.a. zijn te vinden in onze webshop.

Waar vele zich badmintonspecialist noemen, zeggen wij dat BadmintonWorld Bespanservice grote badmintonliefhebbers zijn, die vanuit het hart kunnen praten over alles wat met badminton heeft te maken. Zet onze bespanner op zijn praatstoel en hij kan u uren vertellen over het bespannen van badmintonrackets en de materialen die hij daarvoor gebruikt en toepast.

Zijn wij dan badmintonspecialist? Die uitspraak doen we zelf niet, maar dat mag u zelf ondervinden hoe professioneel en vakkundig wij zijn.

Officieel Redclear Distributeur Nederland

Wij zijn altijd op zoek naar het beste tegen een betaalbare prijs. Zeker als het gaat om artikelen die je even gebruikt en dan na gebruik gewoon weggooit. Onder deze noemer vallen ook verenshuttles.

Verenshuttles hebben vaak een dagprijs, omdat ze indirect ook gekoppeld zitten aan de dollar, gezien het een importproduct is. De laatste jaren zijn de verenshuttles ontzettend duur geworden, wat voor ons een reden was om op zoek te gaan naar betaalbare kwaliteit, welke wij hebben gevonden in de Redclear Verenshuttles

BadmintonWorld Bespanservice is sinds enkele jaren Officieel Redclear Distributeur van Nederland geworden en verkoopt de Redclear-artikelen aan particulieren, trainers, sportclubs, winkels en webshops.

Informatie & Contact

Cart
Your cart is currently empty.