Tijdelijk gesloten door corona-maatregelen

Corona-maatregelen

Tijdelijk gesloten door corona-maatregelen

Zoals vandaag d.d.14-12-2020 door Premier Rutte uitgelegd in zijn toespraak, dienen alle niet-essentiële winkels hun deuren te sluiten. Om gehoor te geven aan deze maatregelen, hebben wij van BadmintonWorld Bespanservice ook helaas moeten besluiten om onze bespanservice tijdelijk te sluiten.

Wij kunnen niet anders dan het besluit van het Kabinet te volgen en onze deuren gesloten te houden voor het afgeven en ophalen van rackets.

Het enige wat wij u nog wel kunnen bieden is dat u het racket naar ons opstuurt voor een nieuwe bespanning en wij deze weer naar u retour sturen als deze gereed is. Let daarbij wel op dat de verzendkosten voor uw rekening komen, voor beide zendingen.

Om u dan een beetje tegemoet te komen, geven wij € 5,- korting per bespanning, als u besluit het racket naar ons toe te zenden. Een tip in deze is dan dat u wellicht met uw badmintonvrienden gezamenlijk uw rackets in één zending naar ons toestuurt. Dan bespaart u en uw badmintonvrienden op de verzendkosten.

Deze actie loopt tot het moment dat wij weer klanten mogen ontvangen, al dan niet met passende maatregelen vanuit het Kabinet.

Als u de rackets naar ons toestuurt, dan een dringend advies om er een schrijven bij te voegen welke rackets met welke draad en tension deze bespannen dienen te worden. Tevens uw adresgegevens en e-mail adres, zodat wij u een nette factuur kunnen toesturen.

Natuurlijk blijft onze webshop wel gewoon open voor uw bestellingen van o.a. shuttles, rackets en andere artikelen.

Geef een reactie

Cart
Your cart is currently empty.