Sportieve samenwerking met BC Culemborg

Badmintonclub Culemborg

Sportieve samenwerking met BC Culemborg

Een nieuw seizoen, weer met nieuwe kansen en nieuwe samenwerkingen. Naast onze vaste gesponsorde spelers/speelsters, is het ook weer leuk te melden dat BadmintonWorld Bespanservice een nieuwe samenwerking is aangegaan met een prachtig mooie badmintonclub, Badmintonclub Culemborg.

Een prachtige badmintonclub met een flinke geschiedenis, ooit op het hoogste niveau binnen Nederland actief geweest en nu weer flink aan het opklimmen met een scala aan goede spelers die de club een warm hart toedragen. De club is weer aan het groeien en zal dit seizoen weer hun rentree maken in de 2e divisie.

Met Marco Vermeulen, Stephen Tjoa, Jasmine Paap en Bo Kneefel als vaste spelers/speelsters in het eerste team, wist BC Culemborg 1 afgelopen seizoen dan ook het kampioenschap in de 3e divisie binnen te slepen. Naast de vaste spelers/speelsters heeft men ook nog wat input gehad van een aantal invallers, zoals Rick Paap, Stefan Baumgartner, Isabelle Baumgartner en David Noya.

Zoals gezegd, een prachtige badmintonclub, met gezellige en gemotiveerde spelers/speelsters, waarbij wij het dan ook zeer leuk vind om te kunnen en mogen samenwerken met de club. Samen kijken of je verder kan ontwikkelen, maar vooral ook het bedenken van leuke acties voor de leden, zoals leuke facebook-acties om wat gave en leuke badmintonartikelen weg te geven aan de leden.

We gaan er samen met BCC iets moois van maken, waarbij het belang van de clubleden altijd voorop zullen staan.

Geef een reactie

Cart
Your cart is currently empty.