Ook wij mogen weer open !!

BadmintonWorld Bespanservice

Ook wij mogen weer open !!

Onlangs maakte het Kabinet de nieuwe corona-maatregelen bekend, waarbij de melding kwam dat vanaf 10 februari 2021 de niet-essentiële winkels hun deuren weer mochten open, al is het dan maar op afspraak voor het afhalen van bestellingen. Dat betekend dat wij ook weer open mogen!

Op d.d.14-12-2020 moesten wij helaas melden dat ook wij onze deuren moesten sluiten volgens de nieuwe maatregelen die het Kabinet oplegde aan alle niet-essentiële winkels. Zoiets doet pijn als ondernemer, als je als bedrijf je deuren moet sluiten en je klanten even niet de service kan bieden die je graag wil.

Maar er lijkt langzaam weer een lichtpuntje aan het einde van de tunnel in zicht te komen en gelukkig heeft het Kabinet besloten dat niet-essentiële winkels op afspraak weer bestellingen mogen laten afhalen.

Dat betekend dat ook wij onder deze strenge voorwaarden onze klanten vanaf 10 februari 2021 weer langs mogen laten komen. Maar dit alles alleen op afspraak, welke u kunt maken via e-mail of ons telefoonnummer 0612039689. Tevens zijn wij ook bereikbaar via Whatsapp, Telegram en Signal.

Onze maatregelen

Zoals gezegd kunnen wij enkel en alleen op afspraak klanten laten langskomen. Deze afspraak kunt u telefonisch (of via Whatsapp, Telegram of Signal) met ons maken.

U krijgt via hetzelfde platform een bericht van ons terug, waarin wij u een tijd doorgeven wanneer u kunt langskomen of wij bevestigen de tijd die u voorstelt dat u kunt langskomen. Wij zullen er voor zorgen dat u geen overlast zult hebben van het treffen van een andere klant. Tevens is het zeer dringende verzoek een mondkapje te dragen als u bij ons aan de deur komt.

En natuurlijk, houdt 1,5 meter afstand!

Kunt u zich niet vinden in de regels die wij hebben gesteld, dan kunnen wij u helaas niet van dienst zijn. Want ook BadmintonWorld Bespanservice dient zich aan de gestelde maatregelen te houden.

Wilt u liever een afspraak maken via e-mail? Dan kunt u ons deze toesturen via ons contactformulier op deze website.

Betaalopties

Voor bestellingen van materialen in onze webshop, kunt u de betaalopties gebruiken die wij voor u beschikbaar hebben gesteld. Voor het laten verzenden van bestellingen, hoeft u natuurlijk geen afspraak te maken. Maar kiest u voor de optie “Afhalen” van uw bestelling? Dan zullen wij na ontvangst van de bestelling en de betaling met u een afspraak maken om uw bestelling te kunnen afhalen.

Mochten wij met u een andere afspraak hebben over betalingen? Dan blijft deze ook zo gelden in deze periode.

Bij voorbaat dank voor uw begrip en het respect voor het naleven van de corona-maatregelen.

Geef een reactie

Cart
Your cart is currently empty.