Gratis AirShuttles bij bestelling!

ACTIE!! Redclear shuttles

Gratis AirShuttles bij bestelling!

We hebben onlangs de Redclear Shuttles al scherper geprijsd, maar nu geven we ook nog GRATIS AirShuttles weg bij een bestelling van de Redclear Verenshuttles. Lees snel verder hoe u de gratis AirShuttles bij een bestelling kunt ontvangen.

Zoals eerder gemeld hebben wij de Redclear Verenshuttles scherper geprijsd, waardoor u al € 1,- per koker korting kunt krijgen bij aankoop vanaf 3 kokers á 12 shuttles van de Redclear Pro-70 of de Redclear T-50. Bij aankoop van 3 kokers Redclear T-30 ontvangt u € 0,50 per koker korting.

Maar we gooien er nu een schepje bovenop!!

Of eerder, we gooien er wat shuttles tegenaan! Want nu ontvangt u naast de korting ook nog eens één koker Redclear AirShuttles bij aankoop van 3 kokers Redclear Verenshuttles. Dat mag van één en hetzelfde type zijn of een combinatie van meerdere types Redclear Verenshuttles.

Als u bijvoorbeeld drie kokers Redclear Pro-70 besteld, bespaart u niet alleen € 3,-, maar ook krijgt u nog eens een koker Redclear AirShuttles t.w.v. € 7,95

Hoe ontvangt u de GRATIS AirShuttles?

Als u een bestelling plaatst van minimaal 3 kokers Redclear Verenshuttles, zorgen wij dat er in het pakket een koker á 3 shuttles Redclear AirShuttles toegevoegd wordt. U hoeft dus alleen maar de bestelling te plaatsen en te betalen.

Mocht onverhoopt de voorraad van de AirShuttles op zijn, dan laten wij u dat weten voordat wij de bestelling gereed maken voor verzending. U kunt dan nog beslissen of u de bestelling wil afnemen. Bij het niet afnemen van de bestelling, omdat de AirShuttles niet voorradig zijn, zullen wij direct het geld terugstorten op uw rekening.

Maar voor alsnog hebben wij voldoende voorraad om u blij te maken met een gratis cadeau bij uw bestelling.

Deze actie loopt t/m 31 januari 2021 of tot uitputting van de voorraad Redclear AirShuttles.

Geef een reactie

Cart
Your cart is currently empty.