Geef een leuk cadeau!!

Geef een leuk cadeau!!

Je kent het vast wel, dat je blijft zoeken naar het perfecte cadeau voor bijvoorbeeld je beste badmintonvriend- en/of vriendin. Vaak zou het net beter zijn als die persoon eigenlijk zelf zijn/haar cadeau uitkiest, zodat je zeker weer dat het cadeau in goede smaak valt. Dan is de cadeaukaart van BadmintonWorld Bespanservice de oplossing!

En dat alles gaat ook nog eens milieuvriendelijk en helemaal digitaal! In onze webshop kun je namelijk een digitale cadeaukaart kopen en deze in de mailbox van je beste vriend laten binnenvallen als leuke verrassing. Je kan kan er zelfs een persoonlijk bericht bijschrijven, zodat die persoon de cadeaukaart echt als super geschenk zal ontvangen.

We hebben op dit moment 6 mogelijkheden qua waardes van de cadeaukaarten. Vanaf € 5,- kun je al een leuk geschenk versturen naar de persoon die jij zo graag in het zonnetje wil zetten. Bijvoorbeeld de vrijwilligers binnen je badmintonclub, die elke week maar weer klaarstaan om bijvoorbeeld de jeugd te begeleiden.

Elke cent is het waard

En onze cadeaukaarten kunnen tot de laatste cent ingewisseld worden. Tot en met de verzendkosten kan deze cadeaukaart gespendeerd worden.

Heb je minder besteld dan in je winkelmandje zit? Geen probleem! Bewaar de digitale code goed en gebruik hem de volgende keer weer, om die laatste centen ook te kunnen gebruiken. Niets wordt weggegooid, je mag bij ons echt alles besteden. Geen verborgen kleine letters, maar gewoon eerlijk naar onze klanten toe.

Bestel hem vandaag nog….

Heb jij iemand die je echt in het zonnetje wil zetten? Bestel vandaag dan nog de cadeaukaart via onze webshop en verras hem en/of haar met een geweldig geschenk in zijn/haar mailbox. Het zal zeker gewaardeerd worden!

Geen gedoe met plastic pasjes die nog via de post verstuurd moeten worden. Nee! Degene die jij wil verrassen krijgt direct nadat jij hebt betaald het cadeau meteen in de mailbox binnen en kan bij wijze van spreken meteen een leuk cadeau in onze webshop bestellen.

Waar wacht je nog op? Zet vandaag deze persoon nog in het zonnetje!

Geef een reactie

Cart
Your cart is currently empty.