De sporthallen gaan weer open

Yonex BG80 in twee kleuren

De sporthallen gaan weer open

Als de cijfers blijven zakken dan mogen we vanaf d.d.19-5-2021 weer met gepaste maatregelen gaan sporten in de sportscholen en in de sporthallen. Na maanden dat o.a. de sporthallen dicht zijn geweest, is dit voor vele badmintonners dan ook positief nieuws, dan men langzaam weer hun favoriete sport kan oppakken en kan gaan trainen om op tijd ft te zijn voor seizoen 2021/2022.

Natuurlijk nooit leuk als je ineens je favoriete sport niet meer kan beoefenen, omdat de sporthallen door de corona-maatregelen op slot moesten, al was het voor de meeste wel duidelijk waarom dit moest gebeuren, om de besmettingscijfers omlaag te krijgen. Maar gelukkig is er dan wel dat lichtpuntje en als de komende dagen de cijfers blijven dalen, mogen de sporthallen vanaf d.d.19-5-2021 weer open.

Ik denk dat vele clubs al druk bezig zijn met de voorbereidingen, hoe ze hun spelers/speelsters weer met gepaste maatregelen kunnen laten trainen. Want vele zullen niet meer op het niveau zitten als in november 2020, zo net voordat de sporthallen op slot moesten.

Maar gelukkig hebben we nog een aantal maanden te gaan voordat het seizoen 2021/2022 echt van start zal gaan in de competitie.

Materiaal op orde brengen

Ook je materialen, zoals je badmintonrackets, liggen ook al weer maanden stil. Dus tijd om dit allemaal even te controleren of bijvoorbeeld je gripjes niet poreus zijn geworden. Of wellicht is je bespanning toch echt toe aan vervanging. Voor deze spelers/speelsters staat onze bespanservice al paraat.

Ook onze bespanmachine hebben we weer onder het stof vandaan gehaald, opgepoetst en de snaren weer aangevuld. Wij zijn klaar voor de herstart! Jij ook?

Wil jij je racket of rackets weer van verse bespanning(en) laten voorzien? Maak dan snel een afspraak met onze bespanservice. Dit kan via Whatsapp, Telegram of Signal op 06-12039689, bellen mag natuurlijk ook op het eerder genoemde nummer.

Maak je liever een afspraak via e-mail? Dan kan dit via onze contactpagina

Shuttles voor de eerste trainingen?

De laatste check die je niet mag vergeten, is het controleren of er nog genoeg voorraad in de shuttlekast van de club aanwezig zijn of je eigen voorraad die verder op is dan je had verwacht.

Geen probleem, want ook deze hebben wij voldoende op voorraad tegen extra scherpe prijzen.

Vanaf drie kokers of meer krijg je o.a. bij de Redclear Pro-70 en de Redclear T-50 al één euro korting per koker!


Vergeet je ook niet even in onze Outlet te kijken?

Geef een reactie

Cart
Your cart is currently empty.