Besparen op verzendkosten

Geen verzendkosten afhalen

Besparen op verzendkosten

Besparen op verzendkosten is ook mogelijk bij BadmintonWorld Bespanservice, door de bestelling af te halen op afspraak. Woon je in of in de buurt van Tilburg, dan is het zeker een optie om geen verzendkosten te betalen. Of heb je misschien familie of vrienden in de buurt van BadmintonWorld Bespanservice wonen?

Zeker bij kleine bestellingen kunnen de verzendkosten vaak in verhouding scheef staan en is het wellicht rendabel om het elders te kopen. Maar waarom laten opsturen als je het ook kan komen ophalen of op laten halen?

Maak de keuze bij het afrekenen

Als je de gekozen artikelen in het winkelmandje hebt gezet en je wil daarna gaan afrekenen, kun je voor dat je overgaat tot betaling de optie “Afhalen” selecteren. De standaard verzendkosten zullen dan weer verdwijnen uit het overzicht en het totaalbedrag zal enkel en alleen de optellingen van de artikelen zijn.

Tijdens het afrekenen kunt u tevens ook nog een aanvullend bericht meegeven aan de bestelling. In de Bestelnotities kunt u kenbaar maken wanneer u de bestelling eventueel zou willen ophalen.

Nadat wij de betaling van de door u geplaatste bestelling hebben ontvangen, nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak, zodat u de artikelen kunt komen afhalen. Een afspraak maken is noodzakelijk omdat wij géén winkel en/of showroom hebben.

Verkeerde optie gekozen

Heeft u nu per ongeluk de verkeerder optie gekozen bij het afrekenen, omdat u het wilde laten opsturen i.p.v. afhalen? Dan is dat natuurlijk géén probleem!

Nadat u ons een bericht heeft gestuurd dat u de bestelling toch wil laten verzenden, zullen wij u een factuur sturen van de bijkomende verzendkosten. Na ontvangst van de betaling m.b.t. de verzendkosten, zullen we de bestelling alsnog naar het door u opgegeven adres toezenden.

Betaalmogelijkheden

In onze webshop hebben wij diverse betalingsmogelijkheden toegevoegd, waaruit u kan kiezen bij het betalen van uw bestelling. Wij zullen deze de komende tijd nog uitbreiden met meer betalingsmogelijkheden.

Hebt u liever zelf de touwtjes in handen, omdat u de digitale betalingsmogelijkheden niet 100% vertrouwd, hebben wij altijd nog de mogelijkheid voor u om via  Directe bankoverschrijving de bestelling te betalen. De nodige gegevens voor deze betalingsmogelijkheid zullen na het afronden van de bestelling in beeld komen.

Vragen of opmerkingen?

Mocht u toch nog vragen hebben omtrent de verzendkosten e.d.? Dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen via de contactpagina op deze website of via whatsapp…

Geef een reactie

Cart
Your cart is currently empty.